Youth and labour market in Bulgaria

Сдружение Ре-Акт

Ние сме Re-Act и работим с български деца в неравностойно положение. Група приятели създадохме сдружението в началото на 2010 година, защото искаме да променим към добро реалността, в която тези деца пребивават.

Сдружение Ре-Акт

Ние анализираме техните нужди и потребности, организираме всякакви проекти и занимания, с които да им помагаме материално и психологически. Ние планираме и провеждаме обучения за тях, за да им помогнем с по-добър старт в реалния живот извън институциите. Ние помагаме и на специалистите в институциите да работят по-добре с децата.

http://re-act.bg/

Алумни на JA България получи престижна европейска награда

На специална церемония в Брюксел бяха отличени млади предприемачи, възпитаници на JA от 6 страни, номинирани за Наградата „Списъкът на FERD”, съвместна инициатива на JA Европа и норвежката финансово-индустриална компания FERD. Номинираните за „списъка“ са млади предприемачи, които са минали през програма на JA и вече допринасят за обществото, в което живеят.

Сдружение Ре-Акт

Първите отличени са българинът Борис Колев, Дейвид Дарманин (Малта), Кристиян Ерфурт (Дания), Ерик Фелборг (Швеция), Крис Слейтър (Великобритания) и Клаудия Шухов (Румъния). Те бяха поздравени лично от президента на FERD, Йохан Андерсен за техните постижения в живота и бизнеса.

http://www.jabulgaria.org/

Враца софтуер общество

Мисия на „Враца софтуер общество”: Създаване на ИТ-общество във Враца, което чрез качествено образование дава възможност на врачани да работят предизвикателна и добре платена професия в родния си град.

Враца софтуер общество

Правим това като организираме безплатна 9-месечна обучителна програма в 2 направления Java и PHP. И организираме ИТ събития във Враца.

http://school.vratsasoftware.com/

Учат младежи във Варна как да са успешни в кариерата и бизнеса

През септември и октомври 2017 във Варна ще се проведе проектът Our Future: Работилница за успешен старт в кариерата и бизнеса. Основната цел на инициативата е да подпомогне успешната професионална реализация на младите хора и да насърчи тяхната предприемаческа активност.

Учат младежи във Варна как да са успешни в кариерата и бизнеса

Проектът включва 7 модула, които ще се проведат в рамките на 7 седмици от 16-ти септември до 28-ми октомври и включват лекции с HR специалисти, дискусии с представители на бизнеса, интерактивни обучения и кариерно изложение

https://www.varna24.bg/novini/varna/

Follow us on: Facebook icon


With the support of the ERASMUS+ PROGRAMME of the European Union

This project has been funded with support from the European Commission. This web site reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.