SEEDs among NEETs in Romania

Practica pentru tineri in hoteluri de 5 stele

Practica pentru tineri in hoteluri de 5 stele

"Practica de 5 stele"este un proiect de mobilitate ce implica 40 elevi de la Colegiul Economic,profil"Turism" intr-un stagiu inovativ de practica cu o durata de 4 saptamani in hoteluri de 5 stele din Valencia,Spania.In vederea facilitarii accesului,celor 40 participanti la un stagiu de practica de calitate, a fost incheiat un acord de parteneriat intre CERV si Centrul Superior de Hosteleria y Turismo Valencia,care in calitate de organizatie directa de primire va asigura pregatirea practica a participantilor.

https://www.facebook.com/Practica

Tinerii NEET in lumina reflectoarelor

Seminarul se adresează tinerilor în general, ăi în special studenților în an terminal, aflați în căutarea unui loc de muncă. România are o poziţie defavorabilă în rândul statelor Uniunii Europene în ceea ce priveşte indicatorul NEET calculat în funcţie de numărul tinerilor din categoria de vârstă cuprinsă între 15 şi 24 de ani care nu urmează nicio formă de învăţământ şi nici nu au un loc de muncă, spun reprezentanţii INS, ale căror statistici arată că 17% din tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani nici nu învaţă şi nici nu lucrează, iar nivelul acestui indicator este foarte mare prin comparaţie cu cel din alte state.

Tinerii NEET in lumina reflectoarelor

http://www.erasmusplus.ro/

Tinerii NEET au nevoie de tine

Tinerii NEET au nevoie de tine

Acest proiect combină două dintre cele mai importante provocări sociale și educaționale în secolul 21. Re-activarea numărul tot mai mare de seniori cu experiență, cu potențial social și educațional pentru a ajuta la contracararea creșterii dramatice a situațiilor sociale depresie în rândul tinerilor, cu misiunea de a genera valoare socială și educațională din interacțiunea dinamică dintre aceste două grupuri afate “în afara economiei”

http://romania.neetu.eu/

Follow us on: Facebook icon


With the support of the ERASMUS+ PROGRAMME of the European Union

This project has been funded with support from the European Commission. This web site reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.